Заморожена риба для ресторану 💰
SEO форум Украины

SEO форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 13.08.2025 - 00:55:44
Страницы:  1  

Заморожена риба для ресторану

Объявление

АвторСообщение

DAFFY

seo-мастер

Статистика:

Готую ресторанне меню і думаю додати страви з морожених морепродуктів. Багато хто кажуть що заморожена риба гірша за свіжу, але у нас немає доступу до свіжої морської риби. Чи варто взагалі використовувати заморожені продукти для ресторану? Які найкращі постачальники якісної замороженої риби?

---------------------
Сообщение # 1 24.06.25 - 16:08:40
RE: Заморожена риба для ресторану

Дюдюка

seo-мастер

Статистика:

Як шеф-кухар з 10-річним досвідом можу сказати - якісна заморожена риба часто навіть краща за 'свіжу' яка лежала на прилавку кілька днів. Головне правильно вибирати постачальника і знати технологію розморожування. Найкраще брати рибу швидкого заморожування у вакуумній упаковці або з крижаною глазур'ю. Для ресторану це цілком прийнятний варіант, особливо для філе тунця, лосося, дорадо. Поживна цінність зберігається повністю, а смак при правильному приготуванні не відрізняється від свіжої.

---------------------
Сообщение # 2 24.06.25 - 16:55:08

Tanat19

seo-мастер

Статистика:

Дякую за професійну пораду! Сам працюю з морепродуктами і можу підтвердити - технологія заморожування дійсно дозволяє зберегти всі корисні властивості риби. Заморожена риба навіть безпечніша, бо проходить обробку від паразитів. Для ресторану рекомендую звернути увагу на асортимент професійних постачальників, але якщо потрібно швидко спробувати різні види - в Сільпо є досить широкий вибір якісної замороженої риби https://silpo.ua/category/zamorozhena-ryba-4432. Там можна знайти і філе, і стейки, і цілу рибу. Ціни адекватні, якість перевірена.

---------------------
Сообщение # 3 24.06.25 - 17:15:28
Потрібна порада: де купити алмазні диски для бетону 350 мм? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники