SEO форум Украины

SEO форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.01.2026 - 14:04:10
Страницы:  1  

Видалення новоутворень біля очей

АвторСообщение

mnenado2007

seo-мастер

Статистика:

Привіт усім! Хочу поцікавитись про процес видалення бородавок на обличчі поблизу ока. Це взагалі безпечно? Чи не пошкодить зір така процедура? У мене невелике утворення прямо під бровою, лікар каже що це бородавка і треба видаляти, але я переживаю через близькість до ока. Хто стикався з подібним?

---------------------
Изготовление дверных блоков, мебели, лестниц,беседок из натурального дерева и др.материалов 0975995855.
Сообщение # 1 16.01.26 - 00:34:59
RE: Видалення новоутворень біля очей

Психологи МИГИС

seo-мастер

Статистика:

Доброго дня! Ваше занепокоєння цілком природне, але можу вас заспокоїти - видалення бородавок в періорбітальній зоні (навколо очей) проводиться досить часто і при правильному виконанні абсолютно безпечне. Звичайно, це вимагає високої кваліфікації лікаря та використання точного обладнання. Найчастіше для такої делікатної зони використовують лазерне видалення, бо воно дозволяє максимально точно контролювати глибину та площу впливу. Під час процедури око буде надійно захищене спеціальними накладками. Використовується місцева анестезія, тому дискомфорту не буде. Важливо звернутися до досвідченого дерматолога або дерматоонколога, який має практику роботи з такими зонами. Попросіть показати сертифікати та почитайте відгуки про клініку.

Сообщение # 2 16.01.26 - 01:16:15

Acbadusibat

seo-мастер

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Ваше занепокоєння цілком природне, але можу вас заспокоїти - видалення бородавок в періорбітальній зоні (навколо очей) проводиться досить часто і при правильному виконанні абсолютно безпечне. Звичайно, це вимагає високої кваліфікації лікаря та використання точного обладнання. Найчастіше для такої делікатної зони використовують лазерне видалення, бо воно дозволяє максимально точно контролювати глибину та площу впливу. Під час процедури око буде надійно захищене спеціальними накладками. Використовується місцева анестезія, тому дискомфорту не буде. Важливо звернутися до досвідченого дерматолога або дерматоонколога, який має практику роботи з такими зонами. Попросіть показати сертифікати та почитайте відгуки про клініку.
Можу поділитися досвідом, у мене була дуже схожа ситуація. Бородавка розташовувалася на повіці, близько до краю ока, теж дуже переживала. Звернулася до досвідченого дерматолога, який працює з лазерним обладнанням. Перед процедурою був детальний огляд, лікар все пояснив, розповів про можливі ризики (які були мінімальні) та про те як буде відбуватися процес. На око наділи спеціальний захисний екран, зробили місцеву анестезію. Сама процедура видалення бородавок лазером тривала хвилин десять, я нічого не відчувала окрім легкого тепла. Після процедури було невелике почервоніння, яке пройшло за пару днів. Ранку обробляла спеціальною маззю, через тиждень уже все загоїлося. Ніяких проблем зі зором не було, шрамів не залишилося. Вже більше року минуло - все чудово. Головне знайти справжнього професіонала.

---------------------
Ночные кошмары скачут по крышам,А я их не вижу, а я их не слышу...
Сообщение # 3 16.01.26 - 02:11:27
Кондер Supra 1ф. и Корпус для саба Bassworx CP10B (новое недорого) : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники